Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók
20 dkg jó minőségű étcsokoládé
25 dkg liszt
1 tk sütőpor
2 púpozott ek natúr kakaópor
csipetnyi só
1 nagyobb tojás
10 dkg cukor
15 dkg puha vaj
Elkészítés
A sütőt előmelegítjük. A csokit nagyobb darabokra vagdossuk.
Egy tálban összekeverjük a száraz anyagokat: a lisztet, a sütőport, a sót és a kakaóport, egy másik tálban pedig habosra kavarjuk tojást a cukorral és a puha vajjal.
A száraz anyagokat adagonként a tojásos keverékhez adjuk, majd a masszához hozzákeverjük a csokidarabokat is.
Diónyi adagokat veszünk a tésztából, golyóvá formázzuk, sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatva kissé meglapítjuk.
Közepes hőfokon sütjük meg, kb. 12 perc alatt elkészül.
Kihűlés után fogyasztjuk.
Tipp Teához, kávéhoz, tejhez kiváló.