Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Citromos-tejfölös csirkemell
2016.07.29

2citromos-tejfolos-csirkemell.jpg

Hozzávalók 4 személyre

8 nagyobb szelet filézett csirkemell

1 ek mustár

1 ek olaj

3 ek liszt

3 ek tejföl

1 db tojás

5 dkg reszelt sajt

1 citrom reszelt héja

1/2 citrom kifacsart leve

kevés reszelt szerecsendió

só, bors

kevés vaj a sütéshez

Elkészítés A csirkemell szeleteket mustárban, olajban pár órán át pácoljuk. Sütés előtt megsózzuk, borsozzuk, kevés lisztbe forgatjuk, és olvasztott vajon hirtelen mindkét oldalukat elősütjük, majd szorosan egymás mellé egy tepsibe fektetjük. A tejfölből, felvert tojásból, reszelt sajtból, citromhéjból és citromléből lágy masszát keverünk, és befedjük vele a szeleteket. A tetejére szerecsendiót reszelünk.

180 fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt pirosra sütjük.

Tipp Salátával és párolt zöldségekkel körítve fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.