Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Citromos édesburgonya
2017.03.15

citromos-2edesburgonya.jpg

Hozzávalók 4 személyre

80 dkg édesburgonya

2 dkg vaj

1 ek citromos olívaolaj

1 db citrom leve és reszelt héja

2 gerezd fokhagyma

Elkészítés Az édesburgonyákat meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk, megsózzuk és tűzálló sütőtálba terítjük. Meglocsoljuk olvasztott vajjal, citromlével, megszórjuk reszelt citromhéjjal és zúzott fokhagymával, kicsit összekeverjük.

A sütőt 180 fokra előmelegítjük, a burgonyát lefedés nélkül kb. 30 percig sütjük. Óvatosan megforgatjuk, majd visszatoljuk a sütőbe és alaposan megpirítjuk.

Tálaláskor meglocsoljuk citromos olívaolajjal.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.