Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Céklasaláta körtével
2013.09.10

ceklasalata-kortevel-006.jpg

Hozzávalók 4 személyre 3 db főtt cékla, 3 db érett körte, 1 db citrom, 2 ek olívaolaj, 1 gerezd fokhagyma, só, bors, kevés oregánó és kakukkfű, friss petrezselyemzöld

Elkészítés A céklát héjában megfőzzük, kihűtjük, meghámozzuk, negyedelve vékonyan felszeleteljük és egy tálba tesszük. A körtéket meghámozzuk, negyedeljük, magházukat kivágjuk és vékonyan felszeleteljük, a céklához keverjük és meglocsoljuk a citromlével. Sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint hozzáadjuk a többi fűszert. A végén meglocsoljuk az olívaolajjal és megszórjuk a petrezselyemzölddel. Lehűtve tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.