Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Burgonyafeltét, húsmentes napokra
2017.02.05

burgonya2fankocskak.jpg

Hozzávalók 4 személyre

30 dkg főtt burgonya

1 db tojás

2 ek vaj

4 csapott ek liszt

1 mokkáskanál sütőpor

5 dkg reszelt sajt

só, bors

1 ek metélőhagyma

Elkészítés A főtt burgonyát még langyosan összetörjük, eldolgozzuk a felvert tojással, liszttel, sütőporral, reszelt sajttal, puha vajjal és a fűszerekkel és habzsákba töltjük.

Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, egyforma, kb. öt centi átmérőjű halmokat nyomunk a burgonyamasszából.

A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és 20 perc alatt pirosra sütjük a burgonyafeltéteket.

Tipp Spenótfőzelékhez, tökfőzelékhez kiváló feltét, húsmentes napokra ajánljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.