Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre
30 dkg főtt burgonya
1 db tojás
2 ek vaj
4 csapott ek liszt
1 mokkáskanál sütőpor
5 dkg reszelt sajt
só, bors
1 ek metélőhagyma
Elkészítés A főtt burgonyát még langyosan összetörjük, eldolgozzuk a felvert tojással, liszttel, sütőporral, reszelt sajttal, puha vajjal és a fűszerekkel és habzsákba töltjük.
Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, egyforma, kb. öt centi átmérőjű halmokat nyomunk a burgonyamasszából.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és 20 perc alatt pirosra sütjük a burgonyafeltéteket.
Tipp Spenótfőzelékhez, tökfőzelékhez kiváló feltét, húsmentes napokra ajánljuk.