Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Bundás kenyér
2017.02.19

bundas-kenyer.jpg

Hozzávalók 4 főre

3 egész tojás

0,5 dl tej

8 szelet szikkadt kenyér

só (ízlés szerint)

A sütéshez

2,5-3 dl olaj

Elkészítés

A tojásokat mélyebb tálba ütjük, a tejjel és csipetnyi sóval összehabarjuk.

Az olajat lábasban vagy serpenyőben felforrósítjuk. A kenyérszeleteket a tojásban megforgatjuk, kissé lecsepegtetjuk, az olajba helyezzük, mindkét oldalukat aranysárgára sütjük.

Papírtörlőre szedjük, frissen-melegen fogyasztjuk.

Tipp Kiadós reggeliként, de főzelékekhez hústalan feltétként is adhatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.