Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 főre 30 dkg natúr krémsajt, 10 dkg dán kék sajt vagy márványsajt, 4 ek tejföl, 4 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, snidling
Elkészítés A kék sajtot villával összetörjük, a tejföllel összedolgozzuk és végül egy tálban összekeverjük a krémsajttal. Fűszerezzük a zúzott fokhagymával, az aprított petrezsemzölddel és ízlés szerint snidlinggel.
Tipp Pirítóssal, sós pálcikákkal, nyersen felvágott sárgarépával, retekkel fogyaszhatjuk. Kiváló előétel vagy sörkorcsolya.
Kisokos Ejtsd: 'burszen'