Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Boursin - francia fűszeres krémsajt
2012.05.20

bursin-001.jpgHozzávalók 4 főre 30 dkg natúr krémsajt, 10 dkg dán kék sajt vagy márványsajt, 4 ek tejföl, 4 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, snidling

Elkészítés A kék sajtot villával összetörjük, a tejföllel összedolgozzuk és végül egy tálban összekeverjük a krémsajttal. Fűszerezzük a zúzott fokhagymával, az aprított petrezsemzölddel és ízlés szerint snidlinggel.

Tipp Pirítóssal, sós pálcikákkal, nyersen felvágott sárgarépával, retekkel fogyaszhatjuk. Kiváló előétel vagy sörkorcsolya.

Kisokos Ejtsd: 'burszen' 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.