Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Borókás csirkeszárnyak, Dobitól
2016.11.03

borokas-csirkeszarnyak-dobitol.jpg

Hozzávalók 2 főre

10-12 db csirkeszárny
A páchoz
1 csapott evőkanál mustár
Piros Arany
flekkenfűszer
2-3 gerezd fokhagyma
olaj
tarkabors
3 szem borókabogyó
A sütéshez olaj

Elkészítés

A pác elkészítéséhez a fokhagymagerezdeket megtisztítjuk, összezúzzuk, és a többi alapanyaggal összekeverjük. A csirkeszárnyakat a páccal bevonjuk, és néhány órán át állni  hagyjuk.

A sütéshez egy tepsit vékonyan kikenünk olajjal, a szárnyakat sorban belehelyezzük, a tarkaborsot és a borókabogyókat a húsra szórjuk.

A tepsit alufóliával befedjük, és a húst előmelegített, 200 fokos sütőben pároljuk, majd a fóliát levéve, megforgatjuk, majd pirosra sütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.