Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 2 főre
10-12 db csirkeszárny
A páchoz
1 csapott evőkanál mustár
Piros Arany
flekkenfűszer
2-3 gerezd fokhagyma
olaj
tarkabors
3 szem borókabogyó
A sütéshez olaj
Elkészítés
A pác elkészítéséhez a fokhagymagerezdeket megtisztítjuk, összezúzzuk, és a többi alapanyaggal összekeverjük. A csirkeszárnyakat a páccal bevonjuk, és néhány órán át állni hagyjuk.
A sütéshez egy tepsit vékonyan kikenünk olajjal, a szárnyakat sorban belehelyezzük, a tarkaborsot és a borókabogyókat a húsra szórjuk.
A tepsit alufóliával befedjük, és a húst előmelegített, 200 fokos sütőben pároljuk, majd a fóliát levéve, megforgatjuk, majd pirosra sütjük.