Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Borjúburger
2015.10.15

borjuburger-0011.jpg

Hozzávalók 4 főre

1/2 kg darált borjúhús

1 fej vöröshagyma

1 db tojás

1 gerezd zúzott fokhagyma

2-3 ek zsemlemorzsa

1 mk bazsalikom

1 kk mustár

1-1 csapott kk só, bors

kevés olaj a sütéshez

lila hagyma, uborka a tálaláshoz

Elkészítés A darált húst tálba tesszük, a hagymát meghámozzuk, lereszeljük és a húshoz keverjük. Fűszerezzük zúzott fokhagymával, bazsalikommal, mustárral, sóval, borssal és végül belekeverjük a felvert tojást és a zsemlemorzsát is. Letakarva hűtőbe tesszük és állni hagyjuk 1-2 órán keresztül.

A masszából tenyérnyi pogácsákat formázunk és serpenyőben, forró olajon mindkét oldalukat alaposan átsütjük.

Tipp Tálaláskor lila hagymát és uborkát szeletelünk mellé, sült krumplival fogyasztjuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.