Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Banánpalacsinta, Levintől
2016.01.04

bananpalacsinta.jpg

Hozzávalók

3 érett banán
ugyanannyi súlyú liszt
2 tojás
1 evőkanál vaníliás cukor
csipet só
tej
1 evőkanál olaj és még egy kevés a sütéshez

Elkészítés

A banánt meghámozzuk és összeturmixoljuk. Hozzádjuk a lisztet, a cukrot, az olajat, a sót, a tojásokat és annyi tejet, amiből közepesen sűrű palacsintatésztát kapunk.

15-20 percig pihentetjük.

Serpenyőben felforrósítunk egy kevés olajat, és a szokásosnál kisebb, vastagabb palacsintákat sütünk.

Tipp Frissen, melegen a legfinomabb.

Levin mondja A téli hidegben vacogva álmodozom Délkelet-Ázsia csodálatosan gyönyörűséges melegéről. A hangolódáshoz egy thaiföldi emlékeket idéző recept a banánpalacsintáé. Az élvezetet mézben grillezett ananásszal és vaníliafagylalttal tudtam volna még fokozni, na meg persze azzal, ha a homokos tengerparton ücsörögve fogyasztottam volna desszert gyanánt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.