Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Banán pongyolában
2013.06.25

banan-pongyolaban-001.jpg

Hozzávalók 4 személyre 4 db nem túl érett, egészséges banán, sűrű palacsintatészta: 2 db tojás, 15 dkg liszt, 3 dl tej, késhegynyi só és cukor, 2 ek olaj + a sütéshez 2-3 dl olaj

Elkészítés Az alapanyagokból sűrű palacsintatésztát készítünk, ha túlságosan sűrű lenne, kevés szódavízzel felengedjük. Fél órán át állni hagyjuk. Ezután a banánokat hosszában félbevágjuk, majd ízlés szerint 2-3 kisebb darabba vágjuk. A banándarabokat belemártjuk a palacsintatésztába és forró, bő olajban kisütjük. Papírszalvétára szedjük, hogy a felesleges olajat leitassuk. Tálra tesszük, tejszínhabbal díszítjük, azonnal fogyasztjuk.

Tipp Megszórhatjuk fahéjas porcukorral is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.