Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Babos halsaláta
2013.06.21

babos-halsalata-002.jpg

Hozzávalók 4 személyre 1 db fehérbab konzerv, 1 db tengerihal-konzerv, 4 db szárított paradicsom olajban, 12 db fekete olajbogyó, 5 dkg parmezán sajt, fél fej jégsaláta, 1 db citrom, 2 ek olívaolaj, só, őrölt színes bors

Elkészítés A jégsalátát felcsíkozzuk és egy tál aljára halmozzuk. A tetején elrendezzük a haldarabokat, a babot, a szárított paradicsomokat, az olajbogyókat, és ráreszeljük a parmezánt is. Sózzuk, borsozzuk, olívaolajjal meglocsoljuk, majd a citrom levét is ráfacsarjuk. Azonnal fogyaszthatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.