Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Avokádós füstöltlazac-saláta, Levintől
2016.07.26

avokados-fustoltlazac-salata.jpg

Hozzávalók (pontos méricskélés nélkül)

füstölt lazac
1 érett avokádó
1 paradicsom
majonéz
2 evőkanál görög joghurt
negyed citrom

Elkészítés

A lazacot felaprítjuk, meglocsoljuk citromlével. Az avokádót a magja körül félbevágjuk, lehúzzuk a héját, és a húsát szintén felkockázzuk. A paradicsomot félbe, majd hajszálvékony szeletekre szeljük.

A majonézt összekeverjük a joghurttal és végül beleforgatjuk a többi hozzávalót.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.