Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Ananászos szűzérmék, Baráth Katától
2015.04.02

ananaszos-szuzerme3.jpg

 

Hozzávalók 4 főre 2 egész sertésszűzérme, 1 doboz konzerv ananász, kb. 10 dkg reszelt sajt, só, bors, továbbá olaj a sütőedény kikenéséhez

 

ananaszos-szuzerme1.jpgElkészítés A szűzérmét kb. 2 ujjnyi szeletekre felvágjuk, ököllel kissé ellapogatjuk, sózzuk, borsozzuk. Megpakoljuk a darabolt ananásszal, bőven megszórjuk  reszelt sajttal. Olajjal kikent tűzálló tálban, 180 fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük.

 

Tipp Leginkább krumplipüré vagy héjában sült burgonya illik hozzá.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.