Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Almás-tormás sonkatekercs, Enitől
2015.11.13

almas-tormas-sonkatekercs-enitol.jpg


Hozzávalók
négyzet alakú, jó minőségű sonka
2 doboz sajtkrém
reszelt sajt (lehet füstölt)
1 nagyobb alma
ecetes torma
bors, só, mustár ízlés szerint

Elkészítés
Az almát megmossuk, meghámozzuk, lereszeljük. Egy tálban összekeverjük a sajtkrémmel, a reszelt sajt felével. Mustárral, tormával, sóval, borssal ízesítjük.

A sonkákat egyesével megtöltjük a töltelékkel, tekercseket göngyölünk belőlük. Két végükbe a maradék reszelt sajtból kis csomókat nyomunk.

Tipp Ez olyan előétel, amivel legfeljebb a vegetáriánusoknál lehet mellényúlni... Kínáljunk hozzá házilag készített vagy elősütött magos zsemlét, illetve csíkokra vágott, friss zöldségeket.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.