Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók
négyzet alakú, jó minőségű sonka
2 doboz sajtkrém
reszelt sajt (lehet füstölt)
1 nagyobb alma
ecetes torma
bors, só, mustár ízlés szerint
Elkészítés
Az almát megmossuk, meghámozzuk, lereszeljük. Egy tálban összekeverjük a sajtkrémmel, a reszelt sajt felével. Mustárral, tormával, sóval, borssal ízesítjük.
A sonkákat egyesével megtöltjük a töltelékkel, tekercseket göngyölünk belőlük. Két végükbe a maradék reszelt sajtból kis csomókat nyomunk.
Tipp Ez olyan előétel, amivel legfeljebb a vegetáriánusoknál lehet mellényúlni... Kínáljunk hozzá házilag készített vagy elősütött magos zsemlét, illetve csíkokra vágott, friss zöldségeket.