Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Almás sárgarépa saláta
2013.11.11

 

almas-sargarepasalata-002.jpg

Hozzávalók 4 személyre 8 db közepes sárgarépa, 4 db alma, 1 db citrom le és reszelt héja, 1 kk porcukor, 1 ek citromos olívaolaj (vagy natúr), só, őrölt bors, 1 csokor friss petrezselyemzöld

Elkészítés A répákat  és az almákat meghámozzuk, és kislyukú reszelőn egy tálba reszeljük. Citromlével meglocsoljuk, hozzáadjuk a porcukrot, és belekeverjük az aprított petrezselyemzöldet is. Meglocsoljuk  az olívaolajjal, belereszeljük a citromhéjat, fűszerezzük sóval, borssal, és hűtőbe tesszük. Kb. fél óra alatt összeérnek az ízek.

Tipp Ehhez a salátához lehetőleg ne használjunk szárított petrezselyemzöldet, a friss (vagy mirelit) adja meg igazán az aromáját.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.