Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 1 csomag ruccola, 1 fej jégsaláta, 1 üveg fekete, magozott olajbogyó, 3 db édeskés alma (pl. Golden), 1 kis fej vöröshayma, 5 dkg parmezán sajt, 1 db nagy citrom leve, 2 ek olívaolaj, só, bors, paradicsom a díszítéshez
Elkészítés Egy nagy tálon elrendezzük a darabokra tépkedett, megmosott és lecsepegtetett jégsalátát, és a ruccolát. Megszórjuk apróra vágott vöröshagymával és rászeleteljük a kimagozott, meghámozott almákat. Ekkor kerül rá az olajbogyó és az éles késsel lapkákra hasogatott parmezán sajt.
Az olajat összedolgozzuk a citrom levével, sózzuk, borsozzuk és a salátára locsoljuk, majd az így elkészített tálat paradicsommal díszítjük.
Azonnal fogyaszthatjuk.