Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Áfonyamártás brandyvel
2011.12.03

afonyaszosz.jpgHozzávalók 1 kis üveg áfonyalekvár, 5 dkg aszalt vörösáfonya, 5 dkg nagyszemű mazsola, 1 citrom reszelt héja, 1/2 dl brandy

Elkészítés A brandyt serpenyőbe ötjük és picit felmelegítjük, hozzáöntjük a lekvárt, gyors mozdulatokkal összekeverjük. Végül  rádobjuk a mazsolát és a vörösáfonyát is. Pár perc alatt összeforraljuk, megszórjuk a citromhéjjal és forrón tálaljuk.

Tipp Hidegen is finom.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.