Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Tejszínes gyümölcskrém
2011.08.31

kep-048-copy.jpgHozzávalók kb. 6 kehelyhez személyenként 3-4 ek tisztított, friss (vagy fagyasztott, kissé felengedett) bogyós gyümölcs, pl. málna, eper, szeder, ribizli vagy áfonya, továbbá összesen 5 dl habtejszín, 2 ek zselatin, ízlés szerint (por)cukor

Elkészítés A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük, utána apránként, óvatosan beleforgatjuk a 1/2 dl langyos vízben oldott zselatinnal elkevert, leturmixolt gyümölcsöt úgy, hogy a hab ne törjön össze.

Azonnal kelyhekbe adagoljuk, egész gyümölcsökkel díszítjük. Fogyasszuk el minél előbb.

Tipp Ugyanezt a krémet tortakrémként is alkalmazhatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.