Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Bundás alma
2011.07.19

Hozzávalók 4 személyre 4-6 savanykás alma; a "bundához" kb. fél liter tej, egy tojás, egy csipetnyi só, és annyi liszt, hogy sűrű palacsintatésztát Kép kapjunk; a sütéshez 3-4 dl olaj; a szóráshoz 2 kk fahéjpor és 5 dkg porcukor

Elkészítés Az almákat meghámozzuk, kimagozzuk, vékonyabb szeletekre vágjuk, a sűrű palacsintatésztába mártjuk, majd bő, forró olajban hirtelen aranysárgára sütjük. Fahéjas porcukorral megszórva, azonnal tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.