Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 20 dkg szeletelt füstölt sajt, 20 dkg szeletelt Emmentáli sajt, 20 dkg Mozarella sajtgolyó, 8 szál Parenyica sajtfonat, 1-2 üveg olajbogyó, néhány bazsalikomlevél díszítésnek
Elkészítés A sajtszeleteket két szemközti sarkuknál fogpiszkálóval összetűzzük és egy hosszúkás tál két szélére sorakoztatjuk. Középen elrendezzük a Mozarella-golyókat és azokba is egy-egy fogpiszkálót szúrunk. A sajtfonatokat a többi sajt tetejére fektetjük, középre pedig egy kisebb üvegtálban az olajbogyó kerül. A tálat bazsalikomlevelekkel díszítjük, behűtve kínáljuk.