Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 főre 1 db érett sárgadinnye, 4 db érett körte, 16 extra vékony szelet pármai sonka (vagy serrano sonka), 2 ek. szarvasgombás olívaolaj, őrölt színes bors, 2 db lime kifacsart leve
Elkészítés A dinnyecikkeket és a meghámozott körtedarabokat lime-lével meglocsoljuk és csillag formában nagy tálra tesszük, köréjük/közéjük rendezzük a sonkaszeleteket. Meglocsoljuk a szarvasgombás olajjal és megszórjuk frissen őrölt színes borssal. Díszíthetjük a tálat zöld fűszernövényekkel is.
Tipp Kiváló előétel, jól illik egy olaszos vacsorához, fehérborral leöblítve.