Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Sonka szarvasgombás olívaolajjal és gyümölcsökkel
2015.02.15

sonka-kortevel-es-fuszeres-olivaoajjal-006.jpg

Hozzávalók 4 főre 1 db érett sárgadinnye, 4 db érett körte, 16 extra vékony szelet pármai sonka (vagy serrano sonka), 2 ek. szarvasgombás olívaolaj, őrölt színes bors,  2 db lime kifacsart leve

Elkészítés A dinnyecikkeket és a meghámozott körtedarabokat lime-lével meglocsoljuk és csillag formában nagy tálra tesszük, köréjük/közéjük rendezzük a sonkaszeleteket. Meglocsoljuk a szarvasgombás olajjal és megszórjuk frissen őrölt színes borssal. Díszíthetjük a tálat zöld fűszernövényekkel is.

Tipp Kiváló előétel, jól illik egy olaszos vacsorához, fehérborral leöblítve.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.