Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 20 dkg juhtúró, 10 dkg tehéntúró (kihagyható), 20 dkg vaj, 1 ek tejföl, 1 ek mustár, 1 kk őrölt pirospaprika, 1 fej vöröshagyma, 10-12 szem capribogyó, 1 mk egész, vagy őrölt köménymag ízlés szerint, 1 mk Piros Arany, 1 ek aprított snidling, só ízlés szerint (a juhtúró ízétől is függ)
Elkészítés A hagymát nagyon apró kockákra vágjuk, vagy kislyukú reszelőn lereszeljük. A capribogyókat felaprítjuk és amennyiben egész köménymagot használunk, lehetőség szerint serpenyőben megpirítjuk, hogy az aromák jobban érződjenek. Mindezt összedolgozzuk a juhtúróval (túróval) és a puha vajjal, valamint a többi fűszerrel.
Tipp Keverhetjük elektromos mixerrel is, hogy igazán " habos" legyen.