Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 1 nagy csicseriborsó konzerv, 5 ek citromlé, 1,5 ek tahini (szezámmag paszta), 3 gerezd zúzott fokhagyma, 1/2 mk só, 1 ek olívaolaj, 1 mk őrölt kömény, a tálaláshoz vegyes, fűszeres olajbogyó és olajos fokhagyma, pirított tortilla-lapok
Elkészítés A csicseriborsót leöblítjük, mixergépbe tesszük. Hozzáadjuk a többi alapanyagot és pépesre daráljuk.
Tálaláskor olívaolajjal meglocsoljuk, olívabogyóval és olajos fokhagymával díszíjük, sütőben pirított tortilla- lapokkal kínáljuk.