Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 10-15 dkg gomba, 8 tojás, 2 ek olaj, 1 fej vöröshagyma, 1 ek vágott petrezselyemzöld, só, bors
Elkészítés A gombákat megtisztítjuk, alaposan megmossuk és kis darabokra aprítjuk. A hagymát felkockázzuk és egy nagy serpenyőben aranybarnára pirítjuk, rádobjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk. Először pároljuk, majd zsírjára sütjük, hogy ne maradjon leve. A tojásokat felverjük, enyhén megsózzuk, majd a forró gombára öntjük és a szokásos módon megsütjük. Készíthetjük lágyabbra vagy sültebbre - ízlés szerint. Végül szórjuk meg apróra vágott petrezselyemzölddel.
Tipp Megszórhatjuk őrölt pirospaprikával is, majd friss bagettel és paradicsommal körítve kínálhatjuk.