Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Fetával töltött aszalt szilva
2011.07.19

Kép Hozzávalók  4 személyre 1 csomag magozott aszalt szilva, 20 dkg fetasajt, 20 dkg húsos bacon vékonyan szeletelve, kb. 7 cm-es darabokra vágva, bors, majoránna

Elkészítés Az aszalt szilvákat szétnyitjuk,  a 2x2 cm-es kockákra vágott fetasajt darabokkal megtöltjük és egyenként betekerjük az előre méretre vágott szalonnaszeletekbe. Az Képígy kapott falatkákat  lapos sütőedénybe tesszük egymás mellé, tetejüket borssal és majoránnával fűszerezzük. Forró sütőbe téve 10 perc alatt készre sütjük, forrón tálaljuk, de langyosan is kiváló előétel.

Tipp Száraz pezsgő vagy fehér bor jól csúszik rá.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.