Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Márványos brownie, cseresznyével
2013.06.30

cseresznyes-brownie-006.jpg

Hozzávalók 15 dkg vaj vagy Rama, 20 dkg étcsokoládé, 25 dkg kristálycukor,  5 tojás, 7,5 dkg liszt, 30 dkg natúr krémsajt, 20 dkg cseresznye 

Elkészítés A vajat és csokoládét gőz felett felolvasztjuk, hűlni hagyjuk. Belekeverünk 20 dkg cukrot, majd egyenként 3 tojást, végül a lisztet. Egy másik tálban a krémsajtot elkeverjük 2 tojással és a maradék cukorral. Egy 20×20 cm-es tepsit kivajazunk, kibélelünk sütőpapírral. A kétféle keverékből kanalanként szaggatunk a tepsibe, majd kissé elkeverjük - úgy, hogy márványmintás legyen. A cseresznyéket kimagozzuk és a tésztába nyomkodjuk, majd a süteményt 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. Lefedve hűlni hagyjuk.

Tipp Akkor jó, ha belül egy kissé lágy, krémes marad.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.