RÁK
(Június 22.-Július 22.)
Általában kedveli a házias, hagyományos, egyszerű kosztot, a "Mama Főztjét". Szívesen fogyaszthat tejes, illetve tejtermékből készült fogásokat, halat, rákot és könnyű húsokat. Örül, ha olyan édes, krémes finomságokkal kényeztetik, amelyek a gyermekkorát idézik. Vizes jegyűként a lédús zöldségek és gyümölcsök, például az uborka, a tök vagy a dinnye ideális választást jelenthetnek a Rák-szülöttnek. De ami ennél is fontosabb: számára az étkezés akkor az igazi, ha családja körében vagy meghitt baráti körben zajlik, és ha megoszthatja a legjobb falatokat azokkal, akiket szeret. Mivel ézékeny a gyomra, ajánlatos kerülnie a nagyon erős fűszerezést, a nehéz, zsíros menüt.
(Következő: Oroszlán a terített asztalnál)
Egy pompás fogás Rák jegyűeknek
Egy finom desszert Rák jegyűeknek (is)
A Rák fűszerei