Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Halak a terített asztalnál
2011.02.18

Kép HALAK

(Február 19.-Március 20.)

Ahogy  elnevezése is sugallja: e jegyhez tartoznak a halfélék, a kaviár és  a tengeri herkentyűk, a kagylók, mindenféle formában elkészítve. A  Halak-szülött ezzel együtt kedvelheti a gombaféléket, a könnyű, lédús zöldségételeket (kiváltképp az uborkát, a tökféléket), a salátákat, a kásákat is. Mivel vizes minőségről van szó,  asztalán fontos fogás lehet  a leves. A legínyencebbek a keleti konyha remekeihez - szusi, tengeri algával készült finomságok - vonzódhatnak. Az e jegyben születettek általában a  finom italokat is tudják értékelni (és mint tudjuk: erre szükség is van, hogy "legyen miben úsznia "az elfogyasztott halnak...) 

 

(Következik: Kos a terített asztalnál)

 

Egy pompás fogás Halak jegyűeknek

Egy finom desszert  Halak jegyűeknek (is)

A Halak fűszerei