Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Bak a terített asztalnál
2010.12.21

Kép BAK

(December 22.- Január 20.)

Terített asztalát visszafogott elegancia, vagy puritán egyszerűség jellemezheti. Ünnepi és más alkalmakkor is  inkább a hagyományosabb  fogásokat kedveli, mint az újítási kísérleteket, és legalább annyira barátja a sós, mint az édes ízeknek. Nem szereti, ha valami pocsékba megy, ezért szívesen készíthet soká elálló ételeket  (bableves, töltött káposzta) és használhat tartós  (füstölt, konzervált) alapanyagokat. Mivel a mértéktartást jeles erénynek tartja, a legpompásabb fogások láttán sem veszíti el teljesen a fejét, így mottója az is lehetne: "Nem azért élünk, hogy együnk - azért eszünk, hogy éljünk".

(Következik: Vízöntő a terített asztalnál)

 

Egy pompás fogás Bak jegyűeknek

Egy finom sütemény Bak jegyűeknek (is)

A Bak és fűszerei