Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Zöldbabos tengeri saláta, Dobi konyhájából
2013.11.26

zoldbabos-tengeri-salata--1-.jpg

Hozzávalók  4 személyre 50 dkg zöldbab (2-3 centiméteres, sós vízben főtt, lehet mirelit is), 1 doboz olajos kagylókonzerv, 1 doboz olajos tonhalkonzerv, 20 szem olívabogyó, 20 db kapribogyó, 6-8 db szárított paradicsom Az öntethez 2 kanál balzsamecet v. fehérborecet, 3 ek olívaolaj, kevés cayenne-i bors és őrölt színes bors, 10-15 levél friss bazsalikom 2-3 mm-es csíkokra vágva, só ízlés szerint

Elkészítés A főtt, leszűrt és kihűlt zöldbabot egy tálban összekeverjük a kagylóval, a haldarabokkal és az ízlés szerint aprított, vagy egyben hagyott olajbogyóval és kapribogyóval. A szárított paradicsomokat felcsíkozzuk és szintén a salátába keverjüElkészítjük az öntetet és meglocsoljuk vele a salátá

Tipp Azonnal fogyasztjuk, pirítóssal vagy friss péksüteménnyel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.