Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Újkrumpli camembert sajttal, Dobitól
2014.06.24

ujkrumpli-camembert-sajttal.jpg

Hozzávalók Kisebb újkrumplik (tetszés szerinti mennyiségben), érett camembert sajt, só, színes őrölt bors, őrölt bazsalikom, bazsalikomos olívaolaj

Elkészítés Az újkrumplikat alaposan lesikáljuk, héjastól félbevágjuk. Az olajjal kikenjük a tepsit, az olajban a krumplikat megforgatjuk, majd vágott felükkel felfelé a tepsibe tesszük őket.

A krumplidarabokat ezután enyhén besózzuk, mindegyikre helyezünk egy-egy, kb. félcentis vastagságú camembertszeletet, majd meghintjük őket borssal és bazsalikommal.

A sütőbe toljuk, és 180-200 fokon, kb. 25 percig alufóliával lefedve, majd - ha majdnem megpuhult - lefedés nélkül sütjük, amíg a krumplik kissé megpirulnak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.