Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Tökmagolajos csirkesaláta, Dobitól
2014.11.25

tokmagolajos-csirkesalata.jpg

Hozzávalók személyenként 1/2 sült csirkemell (maradékból), 1/4 jég- vagy 1/2 szívsaláta, madársaláta (ízlés szerint),1 kávéskanál kakukkfű, 1-2 evőkanál tökmagolaj, 1 db citrom, 1 evőkanál pirított napraforgómag

Elkészítés A salátaleveleket ujjnyi szélességű csíkokra, a csirkemellet kockára vágjuk, a madársalátát darabokra tépkedjük. Az egészet egy üvegtálban jól összekeverjük a kakukkfűvel és a tökmagolajjal, rászórjuk a napraforgómagot.

A citrom egyik felét felszeleteljük, díszítésként a salátára tesszük, a citrom másik felét kipréseljük, a citromlével a salátát ízesítjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.