Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Tintahalas tészta kagylós szósszal, Dobitól
2015.04.23

img_7209.jpg

Hozzávalók 2 főre 1 adag boltban kapható, friss tintahalas metélt, 1 doboz olajos kagylókonzerv, 1 db újhagyma a zöldjével együtt, 1 db kis paradicsompüré-konzerv, 2 dl főzőtejszín, 10-15 db kimagozott olajbogyó, 2-3 db gomba, só, bors, olaj, reszelt parmezán sajt

Elkészítés A konzervdobozból kivesszük a kagylókat, a nagyobb darabokat és az olajbogyókat félbevágjuk.

Az apróra vágott újhagymát az olajon megfuttatjuk, rádobjuk, és megpároljuk a megtisztított, vékonyra szeletelt gombát.  A hagymás gombára öntjük a paradicsompürével elkevert tejszínt, végül hozzáadjuk a kagylókat és az olajbogyót, sózzuk, borsozzuk. Az egészet néhány percig együtt főzzük.

A tintahalas tésztát 3 percig kell sós-olajos vízben főzni. A megfőtt tésztát leszűrjük, a kagylós ragut ráöntve tálaljuk. Reszelt parmezán sajtot kínálunk hozzá.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.