Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Tintahalas metélt, Dobitól
2014.12.14

tintahalas-metelt.jpg

Hozzávalók 2 főre Friss tintahalas metélt (üzletben kapható), 1 doboz tintahalkonzerv, 50 g tonhal (konzerv), 300 g hámozott, főtt paradicsom (konzerv), 1 (levesben főtt) zeller, 2 gerezd fokhagyma, szárított, őrölt zellerlevél, cayenne-i bors, só, bors, olívaolaj

Elkészítés A finomra vágott fokhagymát az olívaolajon megfuttatjuk. A tintahalat és a zellert körömnyi darabokra aprítjuk, a tonhalat és a konzerv paradicsomokat villával szétnyomkodjuk, és ezeket a fokhagymához adjuk, fűszerezzük, és 5-10 percig lassú tűzön kevergetjük.

A tésztát kifőzzük, leszűrjük, előmelegített tányérra  tesszük. A paradicsomos-tintahalas öntetet és a reszelt parmezán sajtot külön tálban tesszük az asztalra.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.