Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Tepsis zöldség csirkével, Dobi konyhájából
2014.02.13

tepsis-zoldseg-csirkevel.jpg

Hozzávalók 4 személyre 60 dkg brokkoli , 20 db kelbimbó, 2 közepes csirkemell, 4 dl tejföl, 2 tojás, 30 dkg reszelt sajt, 8-10 szelet lapkasajt, 8 koktélparadicsom, só, bors, őrölt szerecsendió, korianderpor, flekkenfűszer, 5 dkg vaj + vaj a sütőedény kikenéséhez

Elkészítés A csirkemellet ujjnyi darabkákra vágjuk, flekkenfűszerbe forgatjuk, vajon megpirítjuk, majd félretesszük.

A brokkolit és a kelbimbót sós vízben megfőzzük, a brokkolit kis rózsákra szedjük, a kelbimbókat félbevágjuk. A kivajazott sütőtálban egyenletesen elosztjuk a brokkolit, erre a kelbimbókat, végül a csirkedarabokat.

A tejfölben elkeverjük a tojást, sóval, borssal, korianderrel és szerecsendióval ízesítjük, majd a reszelt sajttal elkeverjük, és az egészet a húsos zöldségre öntjük, végül az egészet letakarjuk a lapkasajtszeletekkel, paradicsomkarikákkal díszítjük.

A tálat lefedés nélkül 180 fokos sütőbe toljuk. Az étel kb. 30 perc után tálalható.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.