Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tepsis zöldség csirkével, Dobi konyhájából
2014.02.13

tepsis-zoldseg-csirkevel.jpg

Hozzávalók 4 személyre 60 dkg brokkoli , 20 db kelbimbó, 2 közepes csirkemell, 4 dl tejföl, 2 tojás, 30 dkg reszelt sajt, 8-10 szelet lapkasajt, 8 koktélparadicsom, só, bors, őrölt szerecsendió, korianderpor, flekkenfűszer, 5 dkg vaj + vaj a sütőedény kikenéséhez

Elkészítés A csirkemellet ujjnyi darabkákra vágjuk, flekkenfűszerbe forgatjuk, vajon megpirítjuk, majd félretesszük.

A brokkolit és a kelbimbót sós vízben megfőzzük, a brokkolit kis rózsákra szedjük, a kelbimbókat félbevágjuk. A kivajazott sütőtálban egyenletesen elosztjuk a brokkolit, erre a kelbimbókat, végül a csirkedarabokat.

A tejfölben elkeverjük a tojást, sóval, borssal, korianderrel és szerecsendióval ízesítjük, majd a reszelt sajttal elkeverjük, és az egészet a húsos zöldségre öntjük, végül az egészet letakarjuk a lapkasajtszeletekkel, paradicsomkarikákkal díszítjük.

A tálat lefedés nélkül 180 fokos sütőbe toljuk. Az étel kb. 30 perc után tálalható.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés