Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Szobi saláta, Dobitól
2012.11.17

szobi-salataimg_5506.jpgHozzávalók 4 főre 4 db kicsontozott csirkemell felsőcomb (lehet csirkemell is, ez esetben 1 mell elég), 2 savanykás alma, 10 dkg füstölt sajt, 10 dkg nem füstölt, lágyabb sajt, 2 szál zeller, 1 db kígyóuborka, 1 citrom leve, 2-3 ek olívaolaj, flekkenfűszer, oregano, bazsalikom, rozmaring, borsikafű, bors, só

Elkészítés A húst ujjnyi vékony csíkokra vágjuk, flekkenfűszerrel, borssal és sóval fűszerezzük, 20 percig állni hagyjuk, majd egy kevés olajban gyorsan átsütjük, és hagyjuk kihűlni.

A sajtot és a zöldségeket felszeleteljük, kisebb darabokra vágjuk, a fűszerekkel és a citrom levével összekeverjük. Végül a kihűlt húst és a sütésből visszamaradt, kihűlt fűszeres olajat a salátához adjuk, az egészet átforgatjuk, petrezselyemmel díszítve tálaljuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.