Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Spenót medvehagymával, Dobi konyhájából
2014.03.14

img_2210.jpg

Hozzávalók 4 személyre 1 zacskó fagyasztott spenót, 2 dl főzőtejszín, 2 db burgonya, 1/2 csokor medvehagyma, só, bors, őrölt koriander

Elkészítés A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, villával alaposan összetörjük, és a főzőtejszínnel együtt a felolvasztott spenóthoz adjuk, összekeverjük.

Hozzáadjuk a felaprózott medvehagymát, a koriandert, sózzuk, borsozzuk, forralásig hevítjük, majd tálaljuk.
Főzelékként, sült húsok, halak körítéseként fogyasztható.

Tipp  Ha egészen sima állaggal kedveljük a spenótot, turmixolhatjuk is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.