Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 1 zacskó fagyasztott spenót, 2 dl főzőtejszín, 2 db burgonya, 1/2 csokor medvehagyma, só, bors, őrölt koriander
Elkészítés A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, villával alaposan összetörjük, és a főzőtejszínnel együtt a felolvasztott spenóthoz adjuk, összekeverjük.
Hozzáadjuk a felaprózott medvehagymát, a koriandert, sózzuk, borsozzuk, forralásig hevítjük, majd tálaljuk.
Főzelékként, sült húsok, halak körítéseként fogyasztható.
Tipp Ha egészen sima állaggal kedveljük a spenótot, turmixolhatjuk is.