Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Sonkás sajtsaláta almával, Dobi konyhájából
2013.12.13

sajtsalata-almaval.jpg

Hozzávalók 4 személyre 10 dkg edami sajt, 10 dkg cheddar sajt, 5 dkg főtt sonka, 1 nagy vagy 2 kisebb, savanykás alma, 2 dl kefír, só, bors, cayenne bors, ízlés szerint citromos olaj, fél citrom leve

Elkészítés A sajtokat, a sonkát, és a megmosott, kimagozott, hámozatlan almát kis kockákra vágjuk, az almadarabokat a citromlében megforgatjuk. A kefírből a fűszerekkel az öntetet elkészítjük, és egy mutatós tálban az egészet összekeverjük. Tálalás előtt a sajtsaláta tetejét egy kevés citromos olajjal meglocsoljuk.

Tipp A saláta tetejét citromlébe forgatott almagerezdekkel díszíthetjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.