Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Részeges tarja Dobitól
2016.09.29

img_2201.jpg

Hozzávalók 4 személyre

8 nagy szelet tarja

3 fej vöröshagyma

só, bors

2 kk őrölt köménymag

2 ek mustár

0,5 dl vodka

2 dl sör

olaj a sütéshez

Elkészítés A tarjaszeleteket a felhasználás előtti napon kiverjük, széleiket bevagdossuk, hogy sütés közben ne ugorjanak össze. Bedörzsöljük sóval, borssal, őrölt köménymaggal és mustárral. A hagymákat meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk, karikákra szedjük. Egy tál aljára hússzeleteket fektetünk, megrakjuk hagymakarikákkal, ismét hússzeletek következnek majd hagymakarikákkal fejezzük be a rétegzést.

Meglocsoljuk a sörrel és a vodkával, lefedjük és hűtőbe tesszük egy napra.

Sütéskor egy nagy serpenyőt olajjal kikenünk, és a húsokat a hagymával együtt magas hőfokon megsütjük.

Tipp Az így előkészített tarjákat grillezhetjük, vagy kőlapon is süthetjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.