Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Részeges tarja Dobitól
2016.09.29

img_2201.jpg

Hozzávalók 4 személyre

8 nagy szelet tarja

3 fej vöröshagyma

só, bors

2 kk őrölt köménymag

2 ek mustár

0,5 dl vodka

2 dl sör

olaj a sütéshez

Elkészítés A tarjaszeleteket a felhasználás előtti napon kiverjük, széleiket bevagdossuk, hogy sütés közben ne ugorjanak össze. Bedörzsöljük sóval, borssal, őrölt köménymaggal és mustárral. A hagymákat meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk, karikákra szedjük. Egy tál aljára hússzeleteket fektetünk, megrakjuk hagymakarikákkal, ismét hússzeletek következnek majd hagymakarikákkal fejezzük be a rétegzést.

Meglocsoljuk a sörrel és a vodkával, lefedjük és hűtőbe tesszük egy napra.

Sütéskor egy nagy serpenyőt olajjal kikenünk, és a húsokat a hagymával együtt magas hőfokon megsütjük.

Tipp Az így előkészített tarjákat grillezhetjük, vagy kőlapon is süthetjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés