Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Rántott karfiol, Dobi konyhájából
2016.09.10

20160710_141701.jpg

Hozzávalók 4 főre

1 nagy fej karfiol

2-3 db tojás

8-10 dkg liszt

8-10 dkg zsemlemorzsa

5 dkg mandula, durvára összetörve

olaj a sütéshez

Elkészítés A karfiolt rózsáira szedjük, lisztbe forgatjuk, felvert, sózott tojásba mártjuk. Végül a mandulaőrleményt a zsemlemorzsához keverjük, és a tojásos karfiolrózsákat meghempergetjük benne.

Egy mély serpenyőben olajat hevítünk, és a panírozott karfiolrózsákat aranybarnára sütjük.

Papírra szedjük, hagyjuk lecsöpögni a fölösleges olajat, tálra tesszük és melegen, vagy langyosan fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.