Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Rakott zöldség, Dobi konyhájából
2013.12.27

rakott-zoldseg--3-.jpg

Hozzávalók 4 személyre 30 dkg zöld színű zöldbab, 20 dkb kelbimbó, 20 dkg brokkoli (ehhez a recepthez fagyasztott zöldségeket használtunk), só Az öntethez 2,5 dl tejföl, 2 db tojás, só, bors, késhegynyi reszelt szerecsendió és őrölt koriander, 10 dkg reszelt sajt a tetejére, 5 dkg vaj

Elkészítés A zöldségeket (külön-külön) sós vízben megfőzzük,a  brokkolikat kis darabokra vágjuk, a kelbimbókat megfelezzük. Egy sütőtálat kivajazunk és beletesszük a zöldségeket.

Elkészítjük az öntetet: a tejfölt a tojások sárgájával és a fűszerekkel összekeverjük, a tojásfehérjéket kemény habbá verjük és a tejfölös öntettel óvatosan összekeverjük, majd az egészet a zöldségekkel jól elvegyítjük. A tetejét reszelt sajttal meghintjük; 200 fokos sütőben 10-15 perc alatt pirosra sütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.