Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Polipsaláta Dobitól
2012.07.31

polipsalata.jpgHozzávalók 4 főre 1 db polipkonzerv, 1 db sprotnikonzerv, 1/2 jégsaláta, 20 dkg kígyóuborka, 20 szem olajbogyó, 10 db koktélparadicsom, friss snidling és bazsalikom

Az öntetehez 3 dl kefír, 1/2 citrom leve, 1 kk szardellapaszta, 1 kk Worchester-szósz, 1 kk szójaszósz, 2 kk olívaolaj, 1-1 kk a hal- és polipkonzerv levébő l(elmaradhat), késhegynyi őrölt bors,  4 kk  reszelt parmezán sajt a tetejére

Elkészítés A polipot és a sprotnit feldaraboljuk,  mély üvegtálba tesszük. Hozzáadjuk a vékonyan felkarikázott uborkát, a felezett paradicsomokat, az olajbogyót és a darabokra tépkedett (vagy vékonyan felcsíkozott) jégsalátát. Óvatosan belekeverjük a felaprított snidlinget és a bazsalikomot. Egy külön tálkában összekeverjük az öntet hozzávalóit és a salátába keverjük. Végül az egészet megszórjuk a parmezánnal, hűtőbe tesszük, és egy kb. egy óra múlva tálajuk.

Tipp Kínáljunk hozzá forró pirítóst.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.