Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Omlett meglepetéssel, Dobi konyhájából
2014.09.26

 20140921_133237.jpg

Hozzávalók 4 személyre 8 db tojás, 4 ek tejföl, 10 dkg camembert, 10 dkg kolbász, 1 szál póréhagyma, só, őrölt színes bors, olaj a sütéshez (eszköz: egy nagy serpenyő)

Elkészítés A hagymát felkarikázzuk és egy kevés olajon megfonnyasztjuk. A  tojásokat feltörjük, egy tálban a tejföllel és a sóval alaposan elkeverjük és a hagymára öntjük. A sajtot nagyon vékonyan felszeleteljük, a kolbász bőrét lehúzzuk és a húst összemorzsoljuk. Amikor a tojás alja már közepesen megsült, de a teteje még lágy maradt, az egyik felére ráterítjük a sajtszeleteket, megborsozzuk, a másik felére pedig a kolbászt terítjük. Még egy kicsit sütjük, de nem várjuk meg, hogy a tojás teteje keményre süljön.

Tálaláskor az omlettet óvatosan egy nagy tálra csúsztatjuk vigyázva arra, hogy ne szakadjon szét. Cikkekre vágva tálaljuk, mindenkinek adunk a sajtos és kolbászos omlettből is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.