Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Narancsos forralt bor, Dobitól
2014.12.31

img_5253.jpg

Hozzávalók 7 dl rozé bor, 1 dl 100%-os narancsital, 1 dl víz, 1/2 dl rum, fél citrom, 1 db narancs (vagy 2 kis mandarin), 4 ek barna (nád) cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 12 szem szegfűszeg, 2 rúd fahéj

Elkészítés A bort, a narancsitalt, a rumot a cukorral és a fűszerekkel egy nagyobb fazékba öntjük. Belefacsarjuk a citrom és a narancs levét. Felmelegítjük, lassan főzzük, de nem forraljuk fel. Forrón poharakba töltjük, narancskarikákkal díszítve tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.