Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Narancsos forralt bor, Dobitól
2014.12.31

img_5253.jpg

Hozzávalók 7 dl rozé bor, 1 dl 100%-os narancsital, 1 dl víz, 1/2 dl rum, fél citrom, 1 db narancs (vagy 2 kis mandarin), 4 ek barna (nád) cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 12 szem szegfűszeg, 2 rúd fahéj

Elkészítés A bort, a narancsitalt, a rumot a cukorral és a fűszerekkel egy nagyobb fazékba öntjük. Belefacsarjuk a citrom és a narancs levét. Felmelegítjük, lassan főzzük, de nem forraljuk fel. Forrón poharakba töltjük, narancskarikákkal díszítve tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés