Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Mustáros szűzérme csicseriborsós raguval, Dobitól
2015.06.07

mustaros-szuzerme-csicseriborsos-raguval.jpg

Hozzávalók 2 főre 40 dkg szűzérme, 2  gerezd fokhagyma, mustár, só, olívaolaj, 1/2 evőkanál szójaszósz

A raguhoz 4 szál újhagyma, 2 gerezd fokhagyma, 30 dkg csicseriborsó (konzerv), 4 db nagyobb paradicsom, őrölt kömény, só, olíivaolaj

Elkészítés A húst ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Az olívaolajban a mustárt és a zúzott fokhagymát elkeverjük, és a hússzeleteket bevonjuk vele, majd a hűtőszekrényben jól záródó edényben állni hagyjuk, 2- 3 órán át.

A csicseriborsóról leöntjük a konzerv levét, és vízzel leöblítjük. A paradicsomokat forrásban lévő vízbe merítjük néhány percre, majd bőrüket lehúzzuk, a paradicsomokat felszeleteljük. Az újhagymát a zöldjével együtt felkarikázzuk, olívaolajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, a megtisztított, zúzott fokhagymát,a csicseriborsót, megsózzuk, megszórjuk az őrölt köménnyel, és az egészet összeforraljuk, besűrítjük.

A húst sütés előtt 20 perccel megsózzuk, a szójaszószban megforgatjuk, majd olívaolajban megsütjük. A szűzérmét a raguval együtt, forrón tálaljuk.

Tipp Külön körítés nélkül is fogyasztható.

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.