Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Medvehagymás saláta kovászos uborkával, Dobitól
2014.03.04

medvehagymas-salata--kovaszos-uborkaval.jpg

Hozzávalók 1 csokor medvehagyma, 2 nagyobb kovászos uborka, 1 db kaliforniai paprika (piros), 3 szál újhagyma, 6-8 db szárított paradicsom Az öntethez 1 pohár joghurt, 10-15 szem kapribogyó, cayenne-i bors, őrölt tarka bors, petrezselyem (lehet szárított is, 2-3 ek sós, pirított napraforgómag vagy só

Elkészítés A hozzávalókat kis darabokra/karikára vágjuk (a medvehagymához ollót is használhatunk). Az öntetet elkészítjük, az egészet összekeverjük, rövid időre hűtőbe tesszük.

Tipp Önállóan, de sültekhez körítésként is fogyaszthatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.