Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Makréla zöldségekkel, Dobitól
2015.05.02

img_7470.jpg

Hozzávalók 2 főre 20 ceruzabab, 15 dkg bébirépa, 15 dkg bébikukorica, 1/2 kaliforniai paprika csíkokra vágva, 1 doboz olajos makrélakonzerv, medvehagyma, metélőhagyma, petrezselyemzöld, 2 evőkanál szójaszósz, 5 dkg vaj, citromlé

Elkészítés A zöldségeket grillserpenyőbe dobjuk - ha fagyasztottak, felolvasztás nélkül, ha frisset használunk, előbb sós, forró vízben 2 percig előfőzzük és leszűrjük -, a fűszerekkel ízesítjük, a szójaszósszal meglocsoljuk, és a vajat hozzáadva időnként megkeverve pároljuk, kissé meg is pirítjuk. (A kaliforniai paprikacsíkokat nem kell előfőzni.)

Amikor a zöldség elkészült, egy tányérra halmozzuk, és a tetejére helyezzük a makréladarabokat, végül citromlével meglocsoljuk.

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.