Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Lazacos-magos saláta, Dobitól
2013.02.20

img_7343.jpg

Hozzávalók 4 személyre 3 alma, 5 zellerszár, 10-15 dkg füstölt lazac, fél fej jégsaláta, pirított tökmag és napraforgómag

Az öntethez 2-3 dl joghurt, 2 evőkanál citromos olívaolaj (plusz ízlés szerint citromlé - elhagyható), 1-1 késhegynyi őrölt kömény, őrölt koriander, Cayenne-i bors, őrölt fekete bors, 1 kk kapor, friss petrezselyemzöld ízlés szerint, 1 csapott mk só

Elkészítés Az almát vékony szeletekre vagy kis kockákra, a jégsalátát keskeny szalagokra vágjuk, a zellerszárat is vékonyan felszeleteljük, a füstölt lazacot apró darabkákra tépkedve adjuk hozzá a zöldségekhez. Az öntettel jól összekeverjük a zöldségeket és a halat (ha szükséges, adunk még hozzá citromlevet). Végül szórjunk a saláta tetejére jó sok pirított magot.

Tipp Tálaláskor  a saláta mellé kitehetjük egy kis tálra a maradék magokat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.