Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Krumpli római köménnyel, Dobitól
2014.04.17

krumpli-romai-komennyel.jpg

Hozzávalók Sütni való krumpli ízlés szerinti menniységben, római kömény, személyenként 1 db kisebb lilahagyma, só, olaj a sütéshez

Elkészítés A krumplikat meghámozzuk, hasábokra vágjuk, és sós vízben félpuhára főzzük. Tűzálló tál aljára egy kevés olajat öntünk, a félig megfőtt krumplihasábokat az olajban megforgatjuk, római köménnyel alaposan megszórjuk, és rájuk dobjuk a megtisztított, elnegyedelt lilahagymát. 200 fokos sütőben 10-15 percig alufóliával letakarva, majd fólia nélkül sütjük, amíg szép színt nem kap.

Tipp Karakteres íze miatt elsősorban natúr sültek mellé való.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.