Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Krumpli római köménnyel, Dobitól
2014.04.17

krumpli-romai-komennyel.jpg

Hozzávalók Sütni való krumpli ízlés szerinti menniységben, római kömény, személyenként 1 db kisebb lilahagyma, só, olaj a sütéshez

Elkészítés A krumplikat meghámozzuk, hasábokra vágjuk, és sós vízben félpuhára főzzük. Tűzálló tál aljára egy kevés olajat öntünk, a félig megfőtt krumplihasábokat az olajban megforgatjuk, római köménnyel alaposan megszórjuk, és rájuk dobjuk a megtisztított, elnegyedelt lilahagymát. 200 fokos sütőben 10-15 percig alufóliával letakarva, majd fólia nélkül sütjük, amíg szép színt nem kap.

Tipp Karakteres íze miatt elsősorban natúr sültek mellé való.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés